Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

BLACK FRIDAY DEALS BIJ BEDRIJFSAUTOVERKOPEN.NL
Geen categorie

BLACK FRIDAY DEALS BIJ BEDRIJFSAUTOVERKOPEN.NL

GOEDE BIEDINGEN OP ALLE BEDRIJFSWAGENS. Vraag een vrijblijvend overnamevoorstel aan.Tel: 06-83176478 / info@bedrijfsautoverkopen.nl
!!Wij zijn op zoek!!
Geen categorie

!!Wij zijn op zoek!!

Om onze voorraad op peil te houden zijn wij altijd op zoek naar gebruikte bedrijfswagens / vrachtwagens / machines / speciale voertuigenHebt u voertuigen die overtollig zijn? Kent u iemand die zijn bedrijfswagen wil verkopen? Wij kopen deze graag en zorgen voor een correcte afhandeling. Wij kopen alle merken, modellen, uitvoeringen, bouwjaren, etc. Ook met schade of defect. Hoge km-stand of verlopen apk is geen probleem.Ook helpen we graag bij het aflossen van een eventuele financiering of leasing.
Markt voor bestelwagens krimpt
Geen categorie

Markt voor bestelwagens krimpt

In het 2e kwartaal zijn er in Nederland 11.417 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd. Dat was 45 % minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Over de 1e helft van het jaar is de markt voor bestelwagens daarmee met 31 % afgenomen, melden RDC en Bovag. Vorig jaar werden er in de eerste 6 maanden nog 44.136 lichte bedrijfswagens geleverd, dit jaar waren het er maar 30.392.
Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland
Geen categorie

Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland

Het aantal bedrijfswagens is in Nederland weer toegenomen. Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland. Januari 2020 telde Nederland bijna 940.000 bedrijfsauto's, het hoogste aantal ooit. Cijfers zijn van het  Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Er zijn volgens het CBS in 2020 ongeveer 2,7% bedrijfswagens meer dan in 2019 en maar liefst 15% meer dan in 2015. 91% van de bedrijfswagens staat op naam van een bedrijf. De Bouw is de grootste afnemer met 256.000 exemplaren.  ( burgerlijke en utiliteitsbouw, elektrobedrijven, loodgieters, schilders en glaszetters ). Op de 2e plaats staat de groot- detailhandel met 174.000 voertuigen.
Snel uw bedrijfsauto verkopen?
Geen categorie

Snel uw bedrijfsauto verkopen?

Wij kopen nog steeds in! Ondanks de corona crisis verkopen we nog steeds voertuigen aan onze (export)klanten. Dat betekent dat we onze voorraad graag aanvullen. Hebt u een bedrijfswagen die overtollig is geworden? Hebt u snel liquide middelen nodig? Bied deze gerust geheel vrijblijvend bij ons aan. Dit kan gemakkelijk via onze inkoop-website bedrijfsautoverkopen.nl Alle merken, types, uitvoeringen en bouwjaren. Ook met schade, defect of verlopen apk. Zowel bestelwagens als trucks. (Bouw)machines zijn ook welkom.
Ford gaat een vol elektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen
Geen categorie

Ford gaat een vol elektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen

Ford gaat een volelektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen. Deze komt medio 2021 De volledig elektrische Ford Transit wordt wel in de VS gebouwd en vormt een aanvulling op de al met MHEV-techniek beschikbare Transit.  Ford investeert meer dan 11,5 miljard US dollar in de elektrificatie van het aanbod aan. Dat omvat in de VS bijvoorbeeld ook een elektrische F-150 pick-up. “Ford Motor Company. Ford zet er volledig op in dat klanten straks op een zelfde manier met een elektrische Transit kunnen werken zoals ze dat nu doen met een dieselaangedreven auto. Er zouden volgens Ford  geen compromis worden gedaan als het gaat om laadvolume en laadvermogen. Ook komen er diverse chassisopties van de Transit BEV, inclusief chassis-cabineversies en diverse hoogtes en lengtes van de gesloten bestelauto.
De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform
Geen categorie

De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform

De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform, waar ook de nieuwe Golf op staat en eigenlijk elke nieuwe VW die niet elektrisch is. De wielbasis groeit met 7,3 centimeter, en de laadruimte is 5 centimeter breder en een laadvolume van 3,3 vierkante meter. Je kan nu een europallet overdwars kunnen inladen. In de Caddy Maxi kun je nu twee europallets vervoeren. Volkswagen Caddy komt met 12 %schonere TDI motoren. Er wordt 2x zo veel AdBlue gebruike en voor de nieuwe SCR-katalysatoren, hierdoor komen er minder vieze stofjes uit de uitlaatpijp. De vermogens verschillen van 75 tot 122 pk. De nieuwe Volkswagen Caddy komt aan het einde van 2020 al naar Nederland. De Caddy Maxi volgt in 2021.  
Wij kopen graag rechtstreeks bij de ondernemer.
Geen categorie

Wij kopen graag rechtstreeks bij de ondernemer.

Vorige week Mercedes Sprinter 516 bouwjaar 2016 met motorschade rechtstreeks ingekocht van Dutchned. 2x Ford Transit ingekocht van Expert Deurne. Een mooie Mercedes Sprinter kipper van Groentotaal Limburg. Wij kopen graag van de ondernemer rechtstreeks maar uiteraard ook van leasemaatschappijen, dealers en collega bedrijven.
Nieuwe Renault Master en Trafic​
Geen categorie

Nieuwe Renault Master en Trafic​

06 augustus 2019 De nieuwe Renault Master en Trafic zullen vanaf september in de Nederlandse showroom's staan. Renault presenteerde deze modellen in april van dit jaar. De nieuwe Renault Master krijgt een veel robuuster front. Er is nieuwe LED-verlichting met een duidelijke C-vorm, een iets verhoogde motorkap en een nieuwe, grotere grille. Dat is volgens designer Laurens van den Acker nodig voor meer luchttoevoer naar de nieuwste Euro 6 motoren. De Trafic heeft eenzelfde optische update gekregen, al is hier niet de grille rechtop gezet. De LED-koplampen staan hem heel goed.  De Master krijgt nieuwe 2.3 liter dCi turbo diesels, de Trafic nieuwe 2.0 liter dCi motoren, allemaal voldoende aan Euro 6d - TEMP. Bij de Trafic betekent dat upsizing van 1.6 naar 2.0 DCi, maar dit is volgens Renault nodig voor de nodige efficiency in de motor. Zowel de Master als de Trafic worden voorzien van nieuwe veiligheidssystemen.
B-rijbewijs voor 4,2 tons elektrische bedrijfswagen proef
Geen categorie

B-rijbewijs voor 4,2 tons elektrische bedrijfswagen proef

Volledig elektrische bedrijfswagens tot 4.250kg mogen, onder voorwaarden, met een B-rijbewijs worden bestuurd. De hiervoor benodigde wetgeving is zeer recent in werking getreden en er kan nu worden ingeschreven. Dat meldt TLN. Met de nieuwe regeling is het mogelijk met een B-rijbewijs een elektrische bestelauto tot een maximum gewicht van 4.250 kg te besturen. Normaal is daarvoor een C-rijbewijs vereist. Elektrische bedrijfswagens zijn duurder en veel zwaarder dan reguliere voertuigen. De regeling is nodig om de invoering van volledig elektrische bedrijfswagens in stedelijke gebieden te versnellen. Voor deze regeling zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Naast een volledig elektrische aandrijving moeten de voertuigen zijn ingericht voor het vervoer van goederen, mogen ze niet worden gebruikt met een aanhangwagen en is de inzet alleen in Nederland toegestaan. Ook moeten de kentekens zijn opgenomen in een, door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opgesteld en beheerd, register. Om de verkeersveiligheid te waarborgen gelden er aanvullende eisen voor de bestuurders. Zij moeten bij een erkende rijschool een aanvullende rijopleiding van ten minste 5 uur hebben gevolgd. De gegevens van chauffeurs die de opleiding hebben gedaan, worden vastgelegd in het RVO-register, zodat handhavers dit makkelijk kunnen controleren. Het bedrijf waar de bestuurder in dienst is moet daarnaast participeren in Green Deal Zero Emission Stadslogistiek en als zodanig in het RVO-register staan. Deelnemers zijn in het kader van de proef vrijgesteld van de tachograafplicht. Deelnemende bedrijven moeten verder één keer per jaar het aantal kilometers dat met de elektrische voertuigen is gereden en de regio waarin ze actief zijn, aan het RVO rapporteren. Dat is nodig om het proefproject te evalueren en de milieuwinst te rapporteren.
Kia en Hyundai krijgen een Pick-up​
Geen categorie

Kia en Hyundai krijgen een Pick-up​

12 december 2018 Hyundai en Kia krijgen een pick-up in het programma. Deze goed smoelende auto's zullen optisch verschillen hebben maar zijn technisch identiek. 
Groei bedrijfswagen verkoop Europa​
Geen categorie

Groei bedrijfswagen verkoop Europa​

28 november 2018 De verkoop van de lichte bedrijfswagens is in Europa met 60.000 stuks gestegen. Nederland behoort met een toename van ruim 4.000 bedrijfsauto’s tot één van de grootste stijgers. Afgelopen 10 maanden was de groei in Slowakije het groots met +17% vevolgd door Hongarije met +15% ten opzichte van het vorige jaar. De Nederlandse markt groeide met bijna 7%. 
Verkoop lichte bedrijfswagens stijgt eerste 6 maanden 2018​
Geen categorie

Verkoop lichte bedrijfswagens stijgt eerste 6 maanden 2018​

06 juli 2018 De eerste 6 maanden werden er 44.010 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) geregistreerd. Dit is 6% meer dan in het eerste halfjaar van 2017. Dit blijkt uit de cijfers van RDC. Volkswagen is marktleider met een marktaandeel van 20,9%, Mercedes-Benz 15,4% gevolgd door Ford met 13,3% marktaandeel. 
Volkswagen en Ford willen samen bedrijfswagens ontwikkelen​
Geen categorie

Volkswagen en Ford willen samen bedrijfswagens ontwikkelen​

26 juni 2018 VW en Ford hebben een intentie-verklaring getekend om een samenwerking te onderzoeken op het gebied van bedrijfswagens. Het doel van de samenwerking zou zijn de concurrentiepositie's te verbeteren. Ook elektrisch bedrijfswagens zullen onderzocht worden. 
Nieuwe bedrijfsautoverkoop + 23,4%
Geen categorie

Nieuwe bedrijfsautoverkoop + 23,4%

15 mei 2018 In april 2018 heeft de bestelautobranche bijna 1.200 bedrijfswagens meer verkocht ten opzichte van vorig jaar. In totaal zijn er nu 29.505 bedrijfswagens verkocht tot en met 1 mei 2018 en dat is een plus van 5,8% versus 2017. De merken die momenteel het beste presteren zijn: Ford, Peugeot, Iveco en Toyota. De totaal prognose voor 2018 is 76.000 bestelauto’s.
In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd
Geen categorie

In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd

In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd, tegenover 6.034 stuks in februari 2017, een toename van 6,6%. Marktleider Volkswagen ziet haar marktaandeel met 3% dalen. Na 2 maanden staat de verkoopaantallen op 15.467 bedrijfswagens tegenover 14.620 bedrijfswagens in de eerste 2 maanden van 2017 een stijging van 5,8% De bestverkochte merken in de periode januari tot en met februari 2018 zijn: 1. Volkswagen (3.678 stuks/23,8% marktaandeel), 2. Mercedes-Benz (2.220/14,4%), 3. Ford 2.105/13,6%), 4. Renault (1.740/11,3%) 5. Peugeot (1.656/10,7%).
Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 2017
Geen categorie

Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 2017

In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd, tegenover 6.034 stuks in februari 2017, een toename van 6,6%. Marktleider Volkswagen ziet haar marktaandeel met 3% dalen. Na 2 maanden staat de verkoopaantallen op 15.467 bedrijfswagens tegenover 14.620 bedrijfswagens in de eerste 2 maanden van 2017 een stijging van 5,8% De bestverkochte merken in de periode januari tot en met februari 2018 zijn: 1. Volkswagen (3.678 stuks/23,8% marktaandeel), 2. Mercedes-Benz (2.220/14,4%), 3. Ford 2.105/13,6%), 4. Renault (1.740/11,3%) 5. Peugeot (1.656/10,7%).
Export bedrijfswagens groeit met 2.7%
Geen categorie

Export bedrijfswagens groeit met 2.7%

Export bedrijfswagens groeit met 2.7% Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​ 7 januari 2018 De export van oudere bedrijfswagens groeide in 2017 van 39.211 naar 40.255 bedrijfsauto's, dit is een stijging van 2,7%. Ondanks deze positieve ontwikkeling ligt het exportvolume nog steeds fors onder het niveau van voor 2015, toen Oekraïne nog een grote afzetmarkt was. Polen versterkte haar positie als grootste exportmarkt. Ook export naar Georgië groeide fors. Opkomende markten zijn Madagaskar, Libië en Ethiopië.  Export van de Mercedes-Benz Sprinter groeide sterk, waardoor dit in 2017 het meest geëxporteerde model werd. Andere sterke groeiers waren de Ford Transit, Iveco Daily, VW Crafter, Ford Transit Connect en Opel Combo. Export van de andere modellen van Volkswagen liep wat terug, evenals van de Hyundai H200.
Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​
Geen categorie

Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​

Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​06 jan Export bedrijfswagens groeit met 2.7%17 jan Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 201724 mrt In 2017 werden er totaal 73.478 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd in Nederland, ten opzichte van 70.429 in 2016, dit is een toename van 4,3 %. Daarmee is 2017 het beste jaar sinds 2008. In de afgelopen 10 jaar werden in 2010 de minste bedrijfswagens verkocht ( 49.610 stuks ). De marktaandelen van de merken lage dichter bij elkaar als de afgelopen jaren.  De bestverkochte merken van 2017 waren:1 Volkswagen (15.398 stuks/21,0% marktaandeel)2 Mercedes-Benz (11.413/15,5%)3 Ford (9.547/13,0%)4 Renault (9.302/12,7%)5 Peugeot (7.108/9,7%). De bestverkochte modellen in 2017 zijn:1 Volkswagen Caddy (6.469 stuks/8,8% marktaandeel ) 2 Volkswagen Transporter (6.260/8,5%)3 Mercedes-Benz Sprinter (4.914/6,7%)4 Renault Trafic (4.505/6,1%)5 Mercedes-Benz Vito (4.081/5,6%).
 • BLACK FRIDAY DEALS BIJ BEDRIJFSAUTOVERKOPEN.NL
  Geen categorie

  BLACK FRIDAY DEALS BIJ BEDRIJFSAUTOVERKOPEN.NL

  GOEDE BIEDINGEN OP ALLE BEDRIJFSWAGENS. Vraag een vrijblijvend overnamevoorstel aan.Tel: 06-83176478 / info@bedrijfsautoverkopen.nl
 • !!Wij zijn op zoek!!
  Geen categorie

  !!Wij zijn op zoek!!

  Om onze voorraad op peil te houden zijn wij altijd op zoek naar gebruikte bedrijfswagens / vrachtwagens / machines / speciale voertuigenHebt u voertuigen die overtollig zijn? Kent u iemand die zijn bedrijfswagen wil verkopen? Wij kopen deze graag en zorgen voor een correcte afhandeling. Wij kopen alle merken, modellen, uitvoeringen, bouwjaren, etc. Ook met schade of defect. Hoge km-stand of verlopen apk is geen probleem.Ook helpen we graag bij het aflossen van een eventuele financiering of leasing.
 • Markt voor bestelwagens krimpt
  Geen categorie

  Markt voor bestelwagens krimpt

  In het 2e kwartaal zijn er in Nederland 11.417 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd. Dat was 45 % minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Over de 1e helft van het jaar is de markt voor bestelwagens daarmee met 31 % afgenomen, melden RDC en Bovag. Vorig jaar werden er in de eerste 6 maanden nog 44.136 lichte bedrijfswagens geleverd, dit jaar waren het er maar 30.392.
 • Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland
  Geen categorie

  Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland

  Het aantal bedrijfswagens is in Nederland weer toegenomen. Al 5 op jaar stijgt het aantal bestelwagens in Nederland. Januari 2020 telde Nederland bijna 940.000 bedrijfsauto's, het hoogste aantal ooit. Cijfers zijn van het  Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Er zijn volgens het CBS in 2020 ongeveer 2,7% bedrijfswagens meer dan in 2019 en maar liefst 15% meer dan in 2015. 91% van de bedrijfswagens staat op naam van een bedrijf. De Bouw is de grootste afnemer met 256.000 exemplaren.  ( burgerlijke en utiliteitsbouw, elektrobedrijven, loodgieters, schilders en glaszetters ). Op de 2e plaats staat de groot- detailhandel met 174.000 voertuigen.
 • Snel uw bedrijfsauto verkopen?
  Geen categorie

  Snel uw bedrijfsauto verkopen?

  Wij kopen nog steeds in! Ondanks de corona crisis verkopen we nog steeds voertuigen aan onze (export)klanten. Dat betekent dat we onze voorraad graag aanvullen. Hebt u een bedrijfswagen die overtollig is geworden? Hebt u snel liquide middelen nodig? Bied deze gerust geheel vrijblijvend bij ons aan. Dit kan gemakkelijk via onze inkoop-website bedrijfsautoverkopen.nl Alle merken, types, uitvoeringen en bouwjaren. Ook met schade, defect of verlopen apk. Zowel bestelwagens als trucks. (Bouw)machines zijn ook welkom.
 • Ford gaat een vol elektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen
  Geen categorie

  Ford gaat een vol elektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen

  Ford gaat een volelektrische Transit bedrijfswagen op de markt brengen. Deze komt medio 2021 De volledig elektrische Ford Transit wordt wel in de VS gebouwd en vormt een aanvulling op de al met MHEV-techniek beschikbare Transit.  Ford investeert meer dan 11,5 miljard US dollar in de elektrificatie van het aanbod aan. Dat omvat in de VS bijvoorbeeld ook een elektrische F-150 pick-up. “Ford Motor Company. Ford zet er volledig op in dat klanten straks op een zelfde manier met een elektrische Transit kunnen werken zoals ze dat nu doen met een dieselaangedreven auto. Er zouden volgens Ford  geen compromis worden gedaan als het gaat om laadvolume en laadvermogen. Ook komen er diverse chassisopties van de Transit BEV, inclusief chassis-cabineversies en diverse hoogtes en lengtes van de gesloten bestelauto.
 • De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform
  Geen categorie

  De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform

  De nieuwe VW Caddy staat nu op het MQB-platform, waar ook de nieuwe Golf op staat en eigenlijk elke nieuwe VW die niet elektrisch is. De wielbasis groeit met 7,3 centimeter, en de laadruimte is 5 centimeter breder en een laadvolume van 3,3 vierkante meter. Je kan nu een europallet overdwars kunnen inladen. In de Caddy Maxi kun je nu twee europallets vervoeren. Volkswagen Caddy komt met 12 %schonere TDI motoren. Er wordt 2x zo veel AdBlue gebruike en voor de nieuwe SCR-katalysatoren, hierdoor komen er minder vieze stofjes uit de uitlaatpijp. De vermogens verschillen van 75 tot 122 pk. De nieuwe Volkswagen Caddy komt aan het einde van 2020 al naar Nederland. De Caddy Maxi volgt in 2021.  
 • Wij kopen graag rechtstreeks bij de ondernemer.
  Geen categorie

  Wij kopen graag rechtstreeks bij de ondernemer.

  Vorige week Mercedes Sprinter 516 bouwjaar 2016 met motorschade rechtstreeks ingekocht van Dutchned. 2x Ford Transit ingekocht van Expert Deurne. Een mooie Mercedes Sprinter kipper van Groentotaal Limburg. Wij kopen graag van de ondernemer rechtstreeks maar uiteraard ook van leasemaatschappijen, dealers en collega bedrijven.
 • Nieuwe Renault Master en Trafic​
  Geen categorie

  Nieuwe Renault Master en Trafic​

  06 augustus 2019 De nieuwe Renault Master en Trafic zullen vanaf september in de Nederlandse showroom's staan. Renault presenteerde deze modellen in april van dit jaar. De nieuwe Renault Master krijgt een veel robuuster front. Er is nieuwe LED-verlichting met een duidelijke C-vorm, een iets verhoogde motorkap en een nieuwe, grotere grille. Dat is volgens designer Laurens van den Acker nodig voor meer luchttoevoer naar de nieuwste Euro 6 motoren. De Trafic heeft eenzelfde optische update gekregen, al is hier niet de grille rechtop gezet. De LED-koplampen staan hem heel goed.  De Master krijgt nieuwe 2.3 liter dCi turbo diesels, de Trafic nieuwe 2.0 liter dCi motoren, allemaal voldoende aan Euro 6d - TEMP. Bij de Trafic betekent dat upsizing van 1.6 naar 2.0 DCi, maar dit is volgens Renault nodig voor de nodige efficiency in de motor. Zowel de Master als de Trafic worden voorzien van nieuwe veiligheidssystemen.
 • B-rijbewijs voor 4,2 tons elektrische bedrijfswagen proef
  Geen categorie

  B-rijbewijs voor 4,2 tons elektrische bedrijfswagen proef

  Volledig elektrische bedrijfswagens tot 4.250kg mogen, onder voorwaarden, met een B-rijbewijs worden bestuurd. De hiervoor benodigde wetgeving is zeer recent in werking getreden en er kan nu worden ingeschreven. Dat meldt TLN. Met de nieuwe regeling is het mogelijk met een B-rijbewijs een elektrische bestelauto tot een maximum gewicht van 4.250 kg te besturen. Normaal is daarvoor een C-rijbewijs vereist. Elektrische bedrijfswagens zijn duurder en veel zwaarder dan reguliere voertuigen. De regeling is nodig om de invoering van volledig elektrische bedrijfswagens in stedelijke gebieden te versnellen. Voor deze regeling zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Naast een volledig elektrische aandrijving moeten de voertuigen zijn ingericht voor het vervoer van goederen, mogen ze niet worden gebruikt met een aanhangwagen en is de inzet alleen in Nederland toegestaan. Ook moeten de kentekens zijn opgenomen in een, door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opgesteld en beheerd, register. Om de verkeersveiligheid te waarborgen gelden er aanvullende eisen voor de bestuurders. Zij moeten bij een erkende rijschool een aanvullende rijopleiding van ten minste 5 uur hebben gevolgd. De gegevens van chauffeurs die de opleiding hebben gedaan, worden vastgelegd in het RVO-register, zodat handhavers dit makkelijk kunnen controleren. Het bedrijf waar de bestuurder in dienst is moet daarnaast participeren in Green Deal Zero Emission Stadslogistiek en als zodanig in het RVO-register staan. Deelnemers zijn in het kader van de proef vrijgesteld van de tachograafplicht. Deelnemende bedrijven moeten verder één keer per jaar het aantal kilometers dat met de elektrische voertuigen is gereden en de regio waarin ze actief zijn, aan het RVO rapporteren. Dat is nodig om het proefproject te evalueren en de milieuwinst te rapporteren.
 • Kia en Hyundai krijgen een Pick-up​
  Geen categorie

  Kia en Hyundai krijgen een Pick-up​

  12 december 2018 Hyundai en Kia krijgen een pick-up in het programma. Deze goed smoelende auto's zullen optisch verschillen hebben maar zijn technisch identiek. 
 • Groei bedrijfswagen verkoop Europa​
  Geen categorie

  Groei bedrijfswagen verkoop Europa​

  28 november 2018 De verkoop van de lichte bedrijfswagens is in Europa met 60.000 stuks gestegen. Nederland behoort met een toename van ruim 4.000 bedrijfsauto’s tot één van de grootste stijgers. Afgelopen 10 maanden was de groei in Slowakije het groots met +17% vevolgd door Hongarije met +15% ten opzichte van het vorige jaar. De Nederlandse markt groeide met bijna 7%. 
 • Verkoop lichte bedrijfswagens stijgt eerste 6 maanden 2018​
  Geen categorie

  Verkoop lichte bedrijfswagens stijgt eerste 6 maanden 2018​

  06 juli 2018 De eerste 6 maanden werden er 44.010 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) geregistreerd. Dit is 6% meer dan in het eerste halfjaar van 2017. Dit blijkt uit de cijfers van RDC. Volkswagen is marktleider met een marktaandeel van 20,9%, Mercedes-Benz 15,4% gevolgd door Ford met 13,3% marktaandeel. 
 • Volkswagen en Ford willen samen bedrijfswagens ontwikkelen​
  Geen categorie

  Volkswagen en Ford willen samen bedrijfswagens ontwikkelen​

  26 juni 2018 VW en Ford hebben een intentie-verklaring getekend om een samenwerking te onderzoeken op het gebied van bedrijfswagens. Het doel van de samenwerking zou zijn de concurrentiepositie's te verbeteren. Ook elektrisch bedrijfswagens zullen onderzocht worden. 
 • Nieuwe bedrijfsautoverkoop + 23,4%
  Geen categorie

  Nieuwe bedrijfsautoverkoop + 23,4%

  15 mei 2018 In april 2018 heeft de bestelautobranche bijna 1.200 bedrijfswagens meer verkocht ten opzichte van vorig jaar. In totaal zijn er nu 29.505 bedrijfswagens verkocht tot en met 1 mei 2018 en dat is een plus van 5,8% versus 2017. De merken die momenteel het beste presteren zijn: Ford, Peugeot, Iveco en Toyota. De totaal prognose voor 2018 is 76.000 bestelauto’s.
 • In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd
  Geen categorie

  In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd

  In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd, tegenover 6.034 stuks in februari 2017, een toename van 6,6%. Marktleider Volkswagen ziet haar marktaandeel met 3% dalen. Na 2 maanden staat de verkoopaantallen op 15.467 bedrijfswagens tegenover 14.620 bedrijfswagens in de eerste 2 maanden van 2017 een stijging van 5,8% De bestverkochte merken in de periode januari tot en met februari 2018 zijn: 1. Volkswagen (3.678 stuks/23,8% marktaandeel), 2. Mercedes-Benz (2.220/14,4%), 3. Ford 2.105/13,6%), 4. Renault (1.740/11,3%) 5. Peugeot (1.656/10,7%).
 • Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 2017
  Geen categorie

  Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 2017

  In februari werden 6.434 nieuwe bedrijfswagens ( -3.500 kg ) afgeleverd, tegenover 6.034 stuks in februari 2017, een toename van 6,6%. Marktleider Volkswagen ziet haar marktaandeel met 3% dalen. Na 2 maanden staat de verkoopaantallen op 15.467 bedrijfswagens tegenover 14.620 bedrijfswagens in de eerste 2 maanden van 2017 een stijging van 5,8% De bestverkochte merken in de periode januari tot en met februari 2018 zijn: 1. Volkswagen (3.678 stuks/23,8% marktaandeel), 2. Mercedes-Benz (2.220/14,4%), 3. Ford 2.105/13,6%), 4. Renault (1.740/11,3%) 5. Peugeot (1.656/10,7%).
 • Export bedrijfswagens groeit met 2.7%
  Geen categorie

  Export bedrijfswagens groeit met 2.7%

  Export bedrijfswagens groeit met 2.7% Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​ 7 januari 2018 De export van oudere bedrijfswagens groeide in 2017 van 39.211 naar 40.255 bedrijfsauto's, dit is een stijging van 2,7%. Ondanks deze positieve ontwikkeling ligt het exportvolume nog steeds fors onder het niveau van voor 2015, toen Oekraïne nog een grote afzetmarkt was. Polen versterkte haar positie als grootste exportmarkt. Ook export naar Georgië groeide fors. Opkomende markten zijn Madagaskar, Libië en Ethiopië.  Export van de Mercedes-Benz Sprinter groeide sterk, waardoor dit in 2017 het meest geëxporteerde model werd. Andere sterke groeiers waren de Ford Transit, Iveco Daily, VW Crafter, Ford Transit Connect en Opel Combo. Export van de andere modellen van Volkswagen liep wat terug, evenals van de Hyundai H200.
 • Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​
  Geen categorie

  Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​

  Bedrijfswagens registratie in 2017 op hoogste niveau sinds 2008​06 jan Export bedrijfswagens groeit met 2.7%17 jan Toename bedrijfsauto’s maart 2018 vs 201724 mrt In 2017 werden er totaal 73.478 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd in Nederland, ten opzichte van 70.429 in 2016, dit is een toename van 4,3 %. Daarmee is 2017 het beste jaar sinds 2008. In de afgelopen 10 jaar werden in 2010 de minste bedrijfswagens verkocht ( 49.610 stuks ). De marktaandelen van de merken lage dichter bij elkaar als de afgelopen jaren.  De bestverkochte merken van 2017 waren:1 Volkswagen (15.398 stuks/21,0% marktaandeel)2 Mercedes-Benz (11.413/15,5%)3 Ford (9.547/13,0%)4 Renault (9.302/12,7%)5 Peugeot (7.108/9,7%). De bestverkochte modellen in 2017 zijn:1 Volkswagen Caddy (6.469 stuks/8,8% marktaandeel ) 2 Volkswagen Transporter (6.260/8,5%)3 Mercedes-Benz Sprinter (4.914/6,7%)4 Renault Trafic (4.505/6,1%)5 Mercedes-Benz Vito (4.081/5,6%).
{"speed":"5000","height":"1000","pause":""}

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial